Hendrik Sal-Saller ja Raivo Tafenau ”Rock’n’jazz”
21. detsember Laitses!
Info ja majutus: info@graniitvilla.ee
NB! Toitlustus ainult ettetellimisel. Toitlustuskohtade arv on piiratud! Toitlustuse tellimine kuni 19.12. Oma tellimus palun kinnitada graniitvilla@pohjalacatering.ee või +372 5690 9250.Koos söögisooviga, palun edastage ka rekvisiidid ettemaksuarve tegemiseks.
Kõikidele toitlustuse tellijatele broneerime omalt poolt kohad saalis.
3 käiguline õhtusöök algusega 18:00 29,90€/inimene :
Eelroog: Juurselleri-porgandihummuse mille feuille, krõbedad kikerherned ja peedi puuder
Pearoog: Küpsetatud meriahven, mango-langustiini kaste, juurselleri kreem ja kalamehe riis
Dessert: Juustukook, marjakreem
Joogid: Kannuvesi, klaas valget või punast majaveini
Suupiste menüü vaheajal – 14,90€/inimene:
Suupiste: Kaheksajala carpaccio tomati konsomee geeli ja tilli kaaviariga
Eelroog: Gazpacho supp, käsitöö maisi-seemne õhik, roheline sinep
Dessert: Juustukook, marjakreem
Joogid: Kannuvesi, klaas valget või punast majaveini